blog

Botslab Outdoor Camera W313: Account Binding, Cloud Service & Trial Activation Guide

Botslab Outdoor Camera W313: Vejledning til kontotilknytning, cloudtjeneste og aktivering af prøveperiode

Hvad skal du gøre, hvis W313-kameraet viser "Allerede forbundet"? Hvis dit W313-kamera viser, at det allerede er forbundet, betyder det, at enheden i øjeblikket er knyttet til en eksisterende konto. En enkelt enhed kan kun være forbundet med én konto...

Læs mere